Deltagarrekord och helt ny styrelse.

Årsmöte samt städning och strandfest den 10-11 juli 2021

Vi fick en helt ny styrelse vid årsmötet på lördagen och vid söndagens strandstädning och strandfest slogs det deltagarrekord.

Årsmötet flyttades från ett planerat möte på fotbollsplanen i Sjöviken. Det berodde på ihärdiga varningar från SMHI om att ett rejält busväder var i antågande Vädergubbarna hade rätt. På lördagen öste regnet ned. Ny lokal blev Gula villan i Gådeåparken som vi lyckats få låna.

Vid årsmötet avbetades inte bara en diger föredragningslista. Sedan klubban fallit för avslutat möte blev det också en presentationsrunda och en frågestund.  Många ämnen som togs upp och besvarades. Som vanligt dök bland annat problemet med alltför höga hastighete upp liksom damm på tomter närmast våra vägar.

Deltagarrekord

Vi som har varit med ett tag kunde snabbt konstatera att det aldrig tidigare varit så många som jobbade med att städa stranden. Värmen var som i tropikerna, men som tur var fläktade en skaplig vind från havet. De som jobbade flitigast började så småningom anta en kraftigt röd färgton och svetten flödade. Alla såg dock ut att trivas och många nya kontakter knöts.
Traktorn rattades som tidigare år av Erik Wiklund. Utan hans värdefulla hjälp hade vi inte klarat av att få bort illaluktande sjögräs och tång. som vågorna kastat upp på stranden. Vi hann även med att få bort strandärt och annan beväxning som invaderar vår strand.

Lars Halvarsson har av styrelsen utsetts till ansvarig för strandstädning och strandfest. Den uppgiften klarade han och medhjälparna utmärkt.. Bra jobbat alla!!!

Efterlängtade hamburgare

Efter strandjobbet väntade efterlängtade hamburgare med dricka och andra tillbehör. Grillen sköttes med sedvanlig bravur av Tommy Berglund. Godare hamburgare får med leta länge efter.

Alla trivdes och ännu mer av förbrödring och kontakter skapades vid borden och på gräsmattan.

Anneli ny ordförande

I styrelsen valdes Anneli Halvarsson enhälligt till ordförande för ett år.

Övriga nya i styrelsen är Linn Risberg, Mattias Linse, Sebastian Bylund och Marie Godin.

Bland suppleanterna omvaldes Åke Östman och nyvaldes Björn Bratell och Nicklas Byström.

Revisorerna fick förnyat förtroende, Malou Pettersson och Stefan Hedman samt suppleant E G Höglund.

 Den styrelse som avgick består av Uno Gradin, ordförande, Hans Magnusson, kassör, Anneli Halvarsson sekreterare samt ledamöter Michael Stridh och Anders Godin.

Vi passar på att önska Anneli och den nya styrelsen lycka till. Alla sjöviksbor tillönskas också en fortsatt fin sommar i Sjöviken.

Text och foto: Uno Gradin

Ladda ner dokument här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: